0318 - 486 163 info@emg-metaal.nl

Ponsen metaal: gevelbeplating in staal, aluminium en rvs

EMG Metaal is gespecialiseerd in geperforeerde en onder geperforeerde gevelcassettes en panelen voor bedrijfsgebouwen. Onze klanten zijn voornamelijk gevelbouwers. Wij ontwerpen en produceren gevelbeplating in staal, aluminium, rvs, messing voor u op maat. Het ponsen van metaal voor het verkrijgen van de perforatiepatronen, gebeurt met een hypermoderne ponsmachine die in staat is om ponsgaten in elke gewenste vorm te maken. Na het ponsen bewerken we de cassettes op een kantbank. Na fabricage krijgen de gevelplaten de gewenste coating en zijn ze klaar voor montage. Het door u gewenste perforatiepatroon komt uitvoerig aan de orde.

Perforatiepatronen gevelbekleding staal, aluminium, rvs en messing

Het perforatiepatroon in uw gevelbekleding bepaalt u zelf of kunt u door ons laten ontwerpen. De afbeelding kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo zijn, een foto van uw product of dienst of een abstracte afbeelding. Bij het ponsen van metaal zoals perforatieplaten, kan onze ponsnibbelmachine ponsgaten in elke vorm maken. Ook voor esthetische toepassingen of speciale designs. Gevelbekleding voorzien wij in vrijwel alle gevallen van een blinde rand zonder perforatie.

ponsen metaal, gevelbeplating staal, aluminium, rvs

Ponsnibbelmachines

Ons bedrijf beschikt over E6 ponsmachines die zeer nauwkeurig werken en met een ponskracht van 30 ton staal kunnen ponsen. De gereedschapsrevolver kent 20 posities, waarvan 4 indexeerbare gereedschaphouders en 1 multitool voor 10 gereedschappen met een diameter tot 16 mm. Een van de ponsnibbelmachines is toegerust met een ingebouwde hoekschaar. Voordeel hiervan is dat ponsovergangen op lange, rechte stukken onzichtbaar zijn waardoor we sneller kunnen produceren. Doordat de ponsmachines zijn voorzien van een handig opdrukstation, kunnen we naast traptreden en gevelbeplating ook Louvre roosters maken.

Specificaties

EMG Metaal kan voor u metaalplaten van onderstaande afmetingen bewerken:

Plaatdikte staal:0,5 – 8 mm 
Plaatdikte roestvaststaal en andere metalen:maximaal 4 mm 
Minimale afmeting:500 x 200 mm 
Maximale afmeting:1.500 x 4.000 mm 

Wilt u meer informatie over onze gevelbeplating of andere ponsproducten? Neem contact met ons op via 0318-48 61 63. Wij zijn u graag van dienst.

logo

Ohmstraat 7
6716 BA Ede
0318 - 486 163
info@emg-metaal.nl

Voorwaarden
Privacy verklaring
Disclaimer
Sitemap

logo

Copyright ©2017-2023 EMG metaal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO Teksten: Tekstbureau Kiki Koning